E Posta Kur

E Posta Kur

Merhabalar, geçmişten günümüze binlerce çeşit iletişim teknolojileri çıkmıştır. Biliyorsunuz iletişim günümüzde çok önemli bir araçtır. Geçmişten günümüze'de bir çok farklı iletişim çeşitleri kullanılmıştır. Bunlardan bir kaçını örnek vermek gerekirse; Ateş, duman, güvercini, kağıt gibi daha bir çok farklı iletişim araçları bulunmaktadır. Ama şimdiki günümüzde biliyorsunuz'ki İnternet devri vardır. Bu internet istediğiniz kişiyle online olarak konuşabilir ve ücretsiz olarak bilgi edinebiliyorsunuz. Bugünde sizlere epostanın günümüzdeki yaptığı devirimi anlatmak istiyoruz aynı zamanda bir eposta adresi almanız içinde gereken bilgileri sizlere paylaşmak istiyoruz. 

Öncelikle eposta kurmak kesinlikle basit ve kolay bir yöntemdir. Her kişi kendi için bir hesap oluşturabilir ve ücretsiz olarak ömrü boyunca kullanabilir. Yani eposta insanlar için çok faydalı olduğu gibi elbette zararları'da bulunmaktadır. Zaten zararını kullandıkça'da anlayabilirsiniz. Şimdi sizlere ücretsiz olarak alabileceğiniz eposta adreslerini tanıtalım.

Hotmail Adresi Nasıl Alınır?

Hotmail çok kaliteli ve kullanışlı bir eposta sitesidir. Kesinlikle ücretsizdir ve her birey tarafından'da kullanılabilir. Herkes tarafından'da tercih edilmekte olan Hotmail bir çok farklı uzantıları ile milyonlarca kullanıcıya ulaşmış bir web sitesidir. Eğer sizde almak istiyorsanız lütfen Yandaki linke tıklayarak hemen bir eposta adresi alabilirsiniz. 

Gmail Adresi Nasıl Alınır?

Gmail dünyaca ünlü googlenin eposta web sitesidir. Bu kaliteli eposta sitesi kesinlikle ücretsizdir ve her birey tarafından kullanılabilen bir eposta sitesidir. Ücretsiz olarak'da bilgilerinizi depolayabilir ve kullanabilirsiniz. Aynı zamanda online olarak'da mesajlaşabileceksiniz. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve bu kaliteli web sitesinden almak istiyorsanız yandaki linke tıklamanız yeterli olacaktır. Buraya tıklayın: E-POSTA GİRİŞ

Yadex Adresi Nasıl Alınır?

Yandex türkiyede çok ünlü ve kullanıcıya sahip olan bir arama motoru olduğu halde aynı zamanda bir eposta adresidirde. Ücretsiz olarak eposta adresi veren bu site herkese bir eposta adresi vermektedir. Yani her kullanıcı eposta adresi alabilir ve eğer sizde yandex eposta kurmak istiyorsanız lütfen yandaki linke tıklayın: http://goo.gl/rN2fRO

Eğer Daha farklı eposta sitelerine kayıt olmak istiyorsanız lütfen aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır. 

Kaynak: