Gmail Kur - Gmail.com

Gmail Kur - Gmail.com

Merhabalar, bugün sizlere gmail kur adlı makalemiz hakkında destek ve yardımcı olmaya çalışacağız. Bildiğiniz gibi gmail googlenin eposta servisi olmak ile birlikte milyonlarca kullanıcıya sahip olan bir eposta servisidir. bizde sizlere bu gmail hakkında bilgi ve gmail sitesinden yeni bir gmail hesabı nasıl alacağınız için yardımcı olmaya ve kayıt olmanız için yardımcı olacağız. Birazdan aşağıda sizlere maddeler halinde sıralayıp nasıl bir gmail hesabı alacağınızı sizlere öneriler ve yardım edeceğiz. 

  • İlk olarak gmail.com web sitesine gitmeniz gerekir. Hemen yandaki linke tıkla: GMAİL KAYDOL Yukarıda'ki linkimize tıkladıktan hemen sonra karşınıza gmail kayıt formu ve sitesi çıkacaktır. Hemen o formu nasıl dolduracağınızı açıklayalım.
  • hemen adınızı ve soyadınızı giriniz.
  • daha sonra şifrenizi oluşturun ve size özel olacak şekilde web şifrenizi oluşturmanız lazımdır. Hemen diğer seçeneğe geçelim.
  • daha sonra bir eposta adresi oluşturun ve oluşturduğunuz epostayı tekrar yazınız.
Merak ettiniz yerler ve soru sormak istediğiniz yerler varsa lüfen yorum bölümünden "ANONİM" seçerek yorumlarınızı bizden esirgemeyiniz. Sorunlarınızı çözmek bizlere mutluluk verici iyi günler.
Kaynak: https://www.emailkaydol.co/