Hotmail Kur

Hotmail Kur

Merhabalar bugün sizlere yeni bir hotmail adresi kurmanız için gereken bilgiler vermeye çalışacağız. Nasıl daha hızlı ve kolay bir şekilde hotmail hesabı kurabilmeniz için yardımcı olacağız. Öncelikle hotmail sitesini milyonlarca kişi tarafından kullanılan ücretsiz olarak eposta adresi veren bir servistir. Bir çok uzantıya sahip olan hotmail, outlook, microsoft, msn gibi uzantılara sahiptir ve herkes tarafından'da tercih edilerek kullanılan bir eposta sitesidir. Bugünde sizlere hotmail kurmanız için gereken bilgileri vermeye çalışacağız. Hemen sizlere hızlı ve pratik bir şekilde nasıl hotmail hesabı kullanacağınızı ve kuracağınızı maddeler halinde sizlere anlatalım.

  1. Hemen yanda vereceğim linke tıkla ve hotmail.com web sitesine gidin. HOTMAİL KAYDOL
  2. verdiğimiz linke tıkladıktan hemen sonra hotmail kayıt olmanız için bir form ekrana gelecektir. 
  3. İlk olarak adınızı ve sayadınızı yazmanızı istemektedir. 
  4. Daha sonra eposta adresi oluşturmanız lazımdır. Eğer yapabilmeniz için bir örnek vermek gerekirse: example@hotmail.com şeklinde yapabilirsiniz. ve oluşturduğunuz epostayı tekrar yazıyoruz.
  5. Diğer eposta adresiniz yoksa lütfen onu direkt olarak boş bırakın ve diğer adımları eksiksiz olarak doldurmayı özen gösterin ve onları doldurduktan hemen sonra hotmail hesabı kurma işlemlerimiz bitmiş bulunmaktadır. 
Merak ettiğiniz yerler veya sorular varsa bizlere yorum bölümünden yazmanız yeterli olacaktır. Şimdiden hayırlı ve sağlıcakla kalın!

1 yorum:

Bu yorum yazar tarafından silindi.