Msn Kaydol, Msn Aç, Msn Kur

msn-kaydol

Msn Kaydol, Msn Aç, Msn Kur

Merhaba değerli ziyaretçilerimiz bugün'ki konumuz msn kaydol konusudur. Sizlere resimli bir şekilde anlatacağız ve hemen bir msn hesabı oluşturmanız için gereken bilgileri vermeye çalışacağız. Öncelikle msn hesabı açmanız çok kolay ve basit olacaktır ve bizim maddeler ve resimli bir şekilde anlatacağımız gibi kolay ve hızlı bir şekilde hemen bir msn aç bileceksiniz. Hemen aşağıda sizlere msn hakkında bilgi verelim.

Msn bir eposta sitesidir. Msn'nin bir çok farklı uzantısı olmaktadır. Bu uzantılar; msn-microsoft-hotmail-outlook gibi uzantılara sahiptir. bugünde sizlere bu uzantılara ücretsiz olarak msn kur manız için gereken bilgileri ve merak ettiğiniz bilgileri vereceğiz. Dikkatli bir şekilde sizde yaptıklarımı uygulayın 
  • İlk olarak yandaki linkimize tıklayıp msn kaydol sayfasına gidiyoruz. https://goo.gl/C2DJxp
  • Tıkladıktan hemen sonra karşınıza msn kayıt formu çıkacaktır. O formu hemen sizlere nasıl dolduracağınızı açıklayalım.

Msn Formu Nasıl Doldurulur?

Hemen sizlere msn kaydol formu dolduracağınız hakkında resimli bir şekilde anlatalım aklınız karışmasın hızlı ve pratik bir şekilde hesabınızı hemen alın ve kaydolup kullanın.

  1. İlk olarak adınızı soyadınızı yazmanız lazımdır
  2. Daha sonra bir eposta adresi oluşturun ve bu eposta adresi oluşturmayı bilmiyorsanız örnek: example21@gmail.com şeklinde yapabilirsiniz. verdiğim sadece örnektir. Artık adınız soyadınız numara tarzı birşeyler yapabilirsiniz.
  3. Oluşturduğunuz eposta adresini yeniden yazınız.
  4. Kendinize ait ve kimsenin tahmini olmayacak şekilde bir şifre oluşturmanız lazımdır. Eğer örnek vermek gerekirse; @21_forever şeklinde oluşturabilirsiniz. Lütfen bu örneğe bakarak yapmayınız.
  5. Diğer eposta adresi ise onu boş bırakmanız yeterli olacaktır. 
  6. ve diğer seçenekleri doldurun ve hemen hesabınızı açın ve kullanın.
Eğer merak ettiğiniz yerler ve bilgi almak istediğiniz yerler varsa lütfen yorum bölümünden "Anonim" seçerek hemen yorum yapın ve sizlere yardımcı olmaya çalışalım.

Devamı İçin Tıklayınız: http://www.epostabilgi.com/msn-kaydol-msn-ac/

3 yorum

Author
avatar

Teşekkürler Msn Kaydoldum :)

Balas
Author
avatar

Rica Ederim. Sizlere Yardımcı olduysak ne mutlu bize. İyi Günler

Balas
Author
avatar
Balas